Camping Rosa-Pré

Welkom op Camping Rosa-Pré

Een familiale camping in het groene kader aan het water van de Ourthe, 5Km vanaf het oude Durbuy (het kleinste stadje van de wereld) en er is nog een mooi dorpje Weris.

Onze eerste doelstelling : Jullie te ontvangen in een residentiele caravan, of voor een verlofperiode met trekcaravan , mobilhome of tent.

Beleef gezellige dagen in de mooie Ardennen tijdens Uw vakantie.

Op Camping Rosa-Pré word je snel aanvaard na de eerste kennismaking.

De steek van Ourthe & Aisne heeft een 10.000 jarige geschiedenis : de megalithische oorden van Oppagne-Weris, het kleinste stadje ter wereld Durbuy, de prachtige grotten ven Hotton, Ny en Weris (twee van de mooiste dorpen van de Ardennen), de toeristische trein van de Aisne in Erezée, het domein van Hottemme te Barvaux, het bospark Chlorophylle van Dochamps en het nieuw interpretatiecentrum van de rivier de Ourthe in Hotton.

De streek van Ourthe & Aisne telt meer dan 100 pittoreske dorpjes die allen zeer verschillend zijn.

U kan talrijke toeristische attracties ontdekken, maar eveneens een indrukwekkend erfgoed, de gastronomie, de folklore en de legendes.

Voor de sportliefhebbers is er keuze genoeg : Golf, kajaks, avontuurlijke sporten.

Durbuy en het Topiarypark zijn zeker een bezoek waard zonder Erezée, Hotton, Manhay en Rendeux met het arboretum Lenoir... niet te vergeten.

Mme Marie Louise Petit

Route de Bomal 25
6940 Barvaux
Fax: +32 (0)86/38.73.31
Tél: +32 (0)86/21.18.52

camping-rosa-pre@skynet.be

X

Mail : camping-rosa-pre@skynet.be